postheadericon Werk- Wijze- Behandeling

mobiel 30-01-2016 747

Methoden en Technieken :

Systeem therapie, ‘Het Veld’ : Duidelijkheid krijgen over je eigen individuele systeem en uit welk gezin-systeem je bent opgevoed. Welke positie en welke patronen je hebt ontwikkeld. Kijken naar deze patronen en gedrag en jezelf de vraag stellen,”Werken mijn patronen en mogelijk starre overtuigingen nog in mijn NU situatie”?

Vanuit de psychologie: Ontdekken hoe de omgang met eigen emoties het gedrag bepalen. Jezelf kennen is het begin van zelf-vertrouwen, geluk en eigen waarde. Het ego en superego doorgronden en eventueel versterken. In angstige situatie bv: werk, verhuizen, ouder worden,ziek zijn, verlies en rouw de tijd nemen voor wat zich van binnen afspeelt. Samen kijken we naar de fasen in je leven en wat je verlangen, verwachtingen en behoeften zijn. Inzicht krijgen in je fysieke klachten. Klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, slecht slapen, stress, black-outs.

Lichaamswerk: Methoden en Technieken uit lichaamsgericht werken bv: de Bio-energetica  en autogene training. Ik heb diverse workshops gegeven in sociale vaardigheden,schilderen,autogene training en Bio energetica.

NLP : neuro linquistisch programmeren is een doelgerichte methode. Weet waar je over vijf jaar wil zijn, en wat heb je nodig dit te bereiken.

HSP: Ik ben een HSPér. Wat is dit? Hooggevoelig zijn is een onderzoek meer dan waard. Temeer je dikwijls niet begrepen wordt en dit vraagt andere vaardigheden. Je hebt veel te bieden. Maar Hoe doe je dat. Het is noodzaak de grenzen van jezelf duidelijk te krijgen. Je angsten overwinnen en assertief voor jezelf kiezen is nodig omdat je een HSPér bent.Hier kan ik je mee helpen. Een ander houdt dikwijls geen rekening met hooggevoelige mensen. Hooggevoelige mensen horen, zien, voelen, meer dan de ‘normale’ mens.

Ben jij ook Spiritueel! Intuitie is de kern van je zuivere weten. Ook al strookt dit niet met de ander. Het is belangrijk dat je in contact dit helder kunt maken. Het geven en nemen komt dan in balans.Het is goed je spiritualiteit af te stemmen naar je NU situatie. Sta je voldoende op de grond. iedereen wil gelukkig zijn en geluk is fijn en Ziels geluk is nog mooier. Rust, tevredenheid en liefde komen bij elkaar.Lichaam,geest en ziel.

Tarot Engelenkaarten. Met het leggen van het Keltisch kruis kun je oude herhalende patronen in denken en doen doorbreken. Het helpt je op weg een andere keuze te maken.Zie verder beurs gegevens.

Het streven in de therapie is kortdurend en de duur is zorgvuldig en zolang als het nodig is. Zo nodig zullen er verwijzingen zijn. Wilt u alleen advies? Dat kan!

Voor informatie of vragen: a.bosvelt@outlook.com               Mobiel: 0653137011