postheadericon Agenda: Beurzen en avonden over de Chakra Affirmatie BOX.

IMAG0830IMG_0009 2IMAG0902

Lief medemens

Ik ben trots u te mogen vertellen over mijn ontwerp: Chakra Positieve Affirmatie  BOX met  meditatie en edelstenen.

Het  ligt in de winkel en is  uitgebracht in de talen:  Nederlands Duits en Engels.

Inhoud van de BOX: 63 affirmatie kaarten , 7 krachtige chakra edelstenen en een handleiding met chakra kleuren, gebruik, en informatie over chakra meditatie.

Deze ZELFHULP AFFIRMATIE BOX. is er voor U

De energie van de Oosterse en Westerse manieren van ZIJN en manier van leven, komen bij elkaar en vullen elkaar aan in onze zoektocht naar spiritualiteit, geluk en succes.

De psychologische kant van de affirmatie kaarten helpt de MIND  negatieve gedachten om te zetten naar positief denken. Vanuit onze jeugd weten we of we voldoende positief zijn bevestigd. Is dit niet het geval dan kun je elk momen, met hulp van deze BOX, beginnen positiever in het leven te gaan staan. Immers aan de hand van deze ervaringen maken we de toekomst. De patronen en beelden heb je opgeslagen en het vraagt opmerkzaamheid de negatieve patronen te herkennen en om te zetten naar positieve gedachten. Hierbij helpt de Chakra affirmatie BOX. Deze box is makkelijk in gebruik en voor iedereen toepasbaar in je dagelijks leven.

Opmerkzaamheid en gebruik maken van affirmeren betekent het begin in positief denken, minder stress en is preventief als je gevoelig bent voor het ontwikkelen van een Depressie.

Daarnaast zijn de 7 chakra’s van groot belang voor onze energie. Het wiel van elke chakra heeft een eigen karakter eigenschap dat je verteld hoe je met je energie omgaat. Alles is immers energie. Emoties en gevoelens spelen voor elke chakra een rol. Emoties dienen niet onderschat te worden en willen ruimte krijgen dat het er mag zijn. Emoties vragen verwerking en aandacht. De 7 chakra’s met hun verschillende eigenschappen en potentie vertellen je waaraan jij kunt werken en jezelf duidelijker, energieker, en met meer liefde je eigen toekomst kunt maken. Daarnaast zijn de 7 chakra kleuren van belang  op je  stemming en omgeving sferen. De 7 chakra edelstenen met hun specifieke krachtige energie en heling ondersteunen het lichaam systeem bij fysieke klachten en helpen de energie in balans te brengen. De combinatie is krachtig en helend.

De chakra affirmatie BOX kost 25,00€ ( in de winkel 29,95)

Er staat nog geen avond gepland.

Een inspirerende avond met persoonlijke groei en bewustwording. Max deelnemers 6.  ( tot dusver al 4 aanmeldingen) Dus meld je aan want vol=vol. Entree is 3,00. Indien u de box koopt dan krijgt u de korting van 3,00 De  Chakra box kost 25 €  U krijgt inzicht  in de chakra’s. Welke chakra is je kracht en welke chakra vraagt aandacht. Via power point meer zicht op eigen mogelijkheden en informatie hoe bij jou de energie van de chakra’s lopen. Dit geeft duidelijkheid in het Nu moment en welke richting je neemt naar de Toekomst.

Op de spirituele Beurs vindt U:

De spirituele Beurs is een plek waar je aandacht kunt vragen voor je persoonlijke ontwikkeling. Met de Chakra Affirmatie box kun je werken aan Verleden-Heden en het vervolg je Toekomst meer en duidelijk vorm kunt geven. Mijn ervaring op verschillende beurzen laat veel enthousiasme zien. Een wegwijzer in chakra-zelfhulp waarbij je elk moment kunt kiezen je energie en je brein meer positief te  ondersteuning van meditatie en 7 krachtige chakra edelstenen. Daarnaast gebruik je de 63 affirmatie kaarten voor de focus zodat patronen van negatieve gedachten en herhalingen worden doorbroken. En je kunt verwerken wat je in emotie en gevoel al lange tijd hebt laten liggen. Immers je Verleden zal antwoord willen en het heden vraagt bewustzijn waardoor je weet wat je wil en de Toekomst kunt maken.

Indien u de Chakra affirmatie box koopt ( alleen geldig op deze avond) krijgt u een korting van 5,00. De box kost normaal 25,00. En is verkrijgbaar in drie talen: Engels, Duits en Nederlands.

Kijk op de site van Paraview voor volgende Spirituele Beurzen.

Dit kan via a.bosvelt@outlook.com of per telefoon:0653137011

Link: spirituele-agenda.nl


Leave a Reply