postheadericon Ondersteuning: E.Bach- flower-remedies!

Natuur-ondersteuning van Dr. E Bach Flower Remedies;

Teveel emoties of angsten, ondersteuning voor Kinderen en Volwassenen.

Bach Remedies zijn natuurlijke 38 verschillende tincturen, gemaakt van planten en bloemen. Deze tincturen werken specifiek op emotionele condities en angsten.

Wanneer kunt U de 38 remedies gebruiken?

1. Gebruik in acute situaties.( plotselinge optredende stemmingen van huilen tot blij zijn)

2. Gebruik op lange termijn.(Voor langdurige disharmonie, ziekte, of niet lekker voelen)

3. Gebruik in noodsituaties.( Ongeval,schrik of paniek, slecht nieuws, hyperventilatie,examen,stress)

Meer harmonie:

Wat uw situatie ook is, als het kind en u uit balans zijn, kunt u èèn of meerdere Bach Flower Remedies gebruiken.Het kind kan moeite hebben met; concentratie, driftbuien, druk gedrag, gesloten, weinig zelfvertrouwen, moeite met nee zeggen, slecht slapen, angsten zonder aanwijsbare oorzaak,verlegenheid,moeite met kiezen,faalangst.

REMEDIES werken het beste in combinatie met de gespreks-behandeling. Temeer er cognitief- emotioneel en emotioneel- cognitief veel gebeurt. De transformatie naar een ander gedrag gaat samen met inzichten, doelstellingen, bewustwording en gedrag. Remedies zijn in 7 groepen van emoties ingedeeld;

1.Angst; angst voor bekende dingen, overbezorgd, controleverlies, panisch, zonder aanwijsbare oorzaak.
2.Onzekerheid; maandagmorgengevoel, hopeloosheid, ontmoedigd, besluiteloosheid, juiste levenspad, twijfel.
3.Onvoldoende interesse in het hier en nu; uitgeput gevoel, piekeren, passief, verleden, falen.
4.Eenzaamheid; praatziek,ongeduldig,afstandelijk.
5.Overgevoeligheid voor invloeden en ideeën; jaloers, geen nee zeggen, moeite met aanpassen.
6.Moedeloosheid en wanhoop; gebrek aan zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, verdriet, wanhoop, schuldgevoel.
7.Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen; dominant, intolerant, claimen, hoge normen stellen.

De Bach Remedies zijn niet verslavend en kennen geen bijwerkingen. Ook belemmeren ze de werking van andere geneesmiddelen niet. Ze bieden een natuurlijke ondersteuning voor het welzijn van emoties bij het kind en/of de volwassene. Het kan zijn dat het kind of de volwassene niet lekker in haar vel zitten. bv: een nieuwe situatie voor het kind of een observerend kind dat teveel in afwachting tot actie komt, of een dromend kind, of een kind dat negatieve aandacht vraagt. Het kind kan geen antwoorden op emoties geven. Maar de ouders kunnen bij het kind het gedrag vertalen.

U kunt de druppels rechtstreeks in de mond doen. Voor kinderen: de voorgeschreven druppels in een glas water of sapje doen. (  flesje schudden voor gebruik ) Inname:’s Morgens, en ’s avonds. Twee maal per dag 5 druppels.Het flesje bewaren op een donkere plek of koelkast. Na 20 tot 28 dagen herzien en de tinctuur bijstellen.  Uw kind raakt niet verslaafd aan Remedies. Door het andere gedrag en minder angsten met inname van de tinctuur leert het kind meer op zichzelf te vertrouwen. Hebt u nog vragen? Schrijf gerust een e-mail naar; a.bosvelt@home.nl.

Tarief;

De samengestelde tincturen pp per flesje is; 7,50

Leave a Reply