postheadericon Psyche, Lichaam en Spirit!

mobiel 30-01-2016 739mobiel 30-01-2016 734mobiel 30-01-2016 747

Psyche, Lichaam,  en Spirit!

De psychische kant werkt samen met het lichaam en visa versa.Dus als je niet uitspreekt wat je voelt, verwoorden van wat er is, of waar je last van hebt, zal dit in je lichaam een signaal geven. Dit signaal vraagt aandacht. Doe je dit niet dan stapelt de ontkenning zich op en zal je zieker worden. Je slechter voelen. Er zal meer verkramping in je lichaam ontstaan. Ziekte ligt op de loer! Dus als je naar binnen gaat en contact maakt met je voelen en deze verwoord los je de spanning in je hoofd op en ook de spanning ( begint met spierspanning of bv hoofdpijn) in lichaam los je op. Je luistert immers. Het ego zal je verleiden door niet te luisteren omdat je dikwijls gewent bent aan een hoog tempo en veel prikkels toelaten. Je zegt tegen jezelf, nog even doorgaan! De overtuigingen in je hoofd gaan tegen je werken en je wordt ziek. Je brein vraagt samenwerking met lichaam en geest. Dit is verleden!

Ons handelen en emoties komen voort uit het systeem van opvoeding en je eigen systeem.Weten hoe  dit energetisch veld werkt is al een begin naar balans. Het systeem in jou vraagt een samenwerking met de psyche en ziel. Verleden vertaald zich naar het heden. De thuissituatie in het gezin of het werk bestaat uit systemen. Het systeem op het werk herken je vanuit je eigen opvoed-gezin situatie. Gaat het niet goed op het werk dan ben je uit deze jas gegroeid. Tijd voor iets anders! Doorgaan levert stress en fysieke klachten op. Ze zijn eerst niet duidelijk maar verergeren zich in tijd. als je niets onderneemt.

De ziele kant: Het zielgevoel begint bij intuitie en vertelt je of iets in je leven klopt of niet. Het zielgevoel wil opgemerkt worden. Het is niet mogelijk alleen te functioneren met je hoofd. Of alleen je hoofd en lichaam. Het verwoorden van je emotie en vervolgens het voelen is het begin van samenwerken.De levenslessen , zal een ieder op haar eigen manier doen. hulp vragen is niet gek of antwoorden krijgen is nodig zodat je verder kunt.

Wat kan een hulpvraag zijn?

U voelt zich bijvoorbeeld somber, verlaten, angstig of boos. Het kan te maken hebben met je verleden waar je nog geen helderheid in kunt krijgen. Of op je werk waar je in herhaling somber van wordt. Of dat je regelmatig hoofdpijnen krijgt in het weekend. De signalen die niet kloppen hebben dikwijls te maken met je gedrag, overtuigingen en patronen uit het verleden. Ontkennen heeft geen enkele zin en nut. Ontkenning is negatief naar jezelf en naar anderen.

Stel jezelf een grens en neem de verantwoordelijkheid en vraag even een handvat tot verder komen en kies voor het proces van leven en genieten.

Maak vrijblijvend een afspraak en we kijken samen naar jouw situatie en jij geeft jezelf de aandacht die je verdient.

tel: 0653137011

e-mail: a.bosvelt@outlook.com